Dränering i Kungsängen, Stockholm

En väl utförd dränering är en förutsättning för ett bra inomhusklimat. Bristfälliga eller gamla dräneringar riskerar att leda till fukt- och mögelproblem och sänker i längden fastighetens livslängd och riskerar att leda till hälsoproblem som allergier. Om du har en fastighet som du vet inte har dränerats på lång tid, eller som av någon annan anledning behöver en ny dränering, så kan du kontakta oss.

Förebygg fukt och mögel med en ny husdränering

Vår personal hjälper dig med alla delar av en husdränering. Det inkluderar grävning och montering av ny grundisolering – vid behov. Dräneringar genomförs också med fördel i samband med källarrenoveringar. Om en dränering utförs av proffs med stor yrkesskicklighet så kan den hålla i 30 år eller mer. Vi garanterar att du kommer få ett bra resultat när du anlitar oss.

Vi dränerar i Kungsängen med omnejd

Du kan anlita oss för dräneringar i ett stort område runt Kungsängen. Det inkluderar orter som Upplands Bro, Bålsta, Sigtuna och Steninge.

Läs mer om hur vi utför husdräneringar i Stockholm här.

Vill du veta vad det skulle kosta att dränera din fastighet?

Då är du välkommen att kontakta oss. Efter din förfrågan sätter vi oss och räknar på ett kostnadsförslag som du får helt gratis – oftast inom 48 timmar från att du tog kontakt med oss.

Kontakta ett bra markföretag idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *

  Bifoga gärna bilder, handlingar, ritningar m.m.